Loetud: Designing for Emotion

Milline arendaja või disainer ei sooviks luua midagi, mille kasutamine ärataks ellu kasutaja seest midagi nii isiklikku nagu emotsioon. Ma ei pea silmas seda, kas kasutajale meeldib sinine või punane lingi värv või suurem – väiksem logo. Pigem kõdi või ärevust, mis ärkab hetkel kui kasutaja on leidnud ise viisi mõne toimingu tegemiseks, otsetee portaali sügavustesse või edukalt sooritanud kolmanda teenuse sidumise Twitteri kontoga (jah, mõne jaoks on seegi paras maagia ja emotsiooniannus).

Veel vähem on aga neid, kes emotsiooni kasutaja seest ka reaalselt kätte on saanud. Neile õnnetutele kuid hakkajatele soovitan kindlasti Aarron Walteri mugavalt õhukest raamatut.

“We’re not just designing pages. We’re designing human experiences. Like the visionaries of the Arts and Crafts movement, we know that preserving the human touch and showing ourselves in our work isn’t optional: it’s essential.”