Loetud: Insites The Book

Tõenäoliselt on raamat Insites: The Book minu raamaturiiuli kõige kaunim elanik ja seda nii vormilises kui sisulises mõttes. Tegemist on riiuli ainukese raamatuga, mida hoiab omakorda endas väga kaunis ja väga minimalistliku kujundusega ümbris, millest raamatu välja võtmine on juba omaette rituaal.

Insites: The Book koosneb intervjuudest väga nimekate inimestega, kes on iga üks mõjutanud läbi aja ühisnimetajat internet ja selle juurde käivad veebiarendust ning -disaini. Tina Roth Eisenberg, Jason Santa Maria, Cameron Moll, Ethan Marcotte, Dan Rubin, Sarah Parmenter, Jeffrey Zeldman ja Tim Van Damme on näiteks mõned, kelle tegemistel ma tihedalt silma peal hoian (või siis jälgin, kui nii võib öelda).

Raamatusse kogutud ajalugu on suures osas info, mis on leitav ka kiire googeldamise teel kuid lisavürts on tegijate enda vaade tehtule, mis teinekord ei ole teada ka väiksemas ringis.

Limited boxed paperback edition — £23.00 (Only 2000 available)
Digital edition — £9.00 (PDF, EPUB, MOBI)